View Single Post
Vechi 01.06.2014, 15:05:19
Lucian494 Lucian494 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.05.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ceea ce de fapt vrei sa spui, este ca trebuie sa fie in armonie cu traditia ta religioasa care de-a lungul istoriei a respins aprioric elementele sus mentionate, in procesul de separatie de secta de origine.

Stii ca istoria doctrinei tale nu coboara mai mult decat pana la Luther, da?

Si unde scrie in Scriptura ca lucrurile care nu-ti sunt tie pe plac trebuie sa fie precizate in mod expres?
Oare voi nu derivati destule invataturi si practici care nu sunt prezente explicit in Scriptura?
Eu nu am nici o tradiție religioasă cum ai tu. Nu doctrinele lui Luther mă mântuie...în primul rînd niciodată n-am citit ceva despre el dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru modul în care s-a folosit de el. Isus Hristos este singurul care ne dă Mântuirea așa că eu îi urmez Învățăturile Lui.Că Dumnezeu s-a folosit de Luther pentru a aduce o trezire spirituală e just,Europa avea nevoie de așa ceva la fel cum a avut nevoie și de Wycliffe și mulți alții pentru a lupta împotriva persecutorilor și pentru a aduce libertatea creștină și Învățăturile Biblice deasupra Tradiției omenești.

Învățăturile lui Dumnezeu sunt pe placul inimii mele. Ce nu-mi e pe plac e cultul icoanelor, închinarea la moaște, la Sfinți, rugăciunea pentru morți, pomana pentru morți lucruri care conform Scripturii nu sunt pe placul lui Dumnezeu.
Reply With Quote