Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Dupa cum spun vechi profetii, cand femeile vor obtine dreptul de a intra in Athos, va veni sfarsitul lumii...
|
Serios?!:dozingoff:
De cand? Apare asa ceva in Biblie? A spus MAntuitorul asa ceva? A pus D-zeu aceasta interdictie amenindantu-ne ca daca femeile merg pe Muntele Atos nu ne vom putea mantui?
HAi sa iti amintesc ce a zis Mantuitorul: ca vor veni prooroci mincinosi de care trebuie sa ne ferim. Dupa cate stiu Mantuitorul a fost singurul care a tratat femeia egal, oare voi cine sunteti sa asupriti femeia in asa HAL! Sa va fie rusine! Ca doar toti iesim din acelasi vagin al femeii. Daca Biblia zice ca la casatorie femeia devine un trup cu barbatul...cum se poate ruga doar jumatate de trup si cealalta este sub interdictie? Vi se pare coresct? Deci orice mascul de orice religie poate patrunde acolo nestingherit si noi ca femei crestine orodoxe nu avem dreptul sa mergem acolo?
Mie putin imi pasa oricum caci locul Sfant este Ierusalimul si acolo este visul meu sa ajung, dar ideea e atat de discriminatorie incat... si femeile musulmane asa oprimate cum sunt, au dreptul sa mearga la Meca lor si interdictie au doar cei de alta religie.
Ce fel de calugar esti daca nu esti in stare sa iti stapanesti firea animalica?