View Single Post
Vechi 02.06.2014, 17:22:10
maximotgv maximotgv is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.10.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Monnis Vezi mesajul
Daca sunteti nelamurita cu privire la sfatul actualului duhovnic, de a nu merge la psiholog, puteti sa ii cereti detalii, asa cum a mai mentionat cineva anterior. Poate ii explicati ca aceasta interdictie acutizeaza problemele pe care le aveti deja in cuplu.
Mie mi se pare incorecta abordarea dumneavoastra cu privire la duhovnici. Pe primul il acuzati ca "a profitat de ratacirea mea si mi-a distrus linistea si viata", desi spuneati la un moment dat ca a fost dragoste din partea dumneavoastra, aveati si o varsta ce presupune discernamant, etc.
In cel de-al doilea duhovnic pare ca nu aveti incredere si chiar il acuzati ca va cam impiedica sa va "carpiti viata cum puteti".
Incercati sa evaluati obiectiv situatia creata, sa va asumati propriile greseli, sa va rugati mai mult si sigur Dumnezeu o sa va ajute sa depasiti cu bine aceasta perioada dificila.
Nu ati inteles sau nu m-am exprimat eu corect. Pe primul duhovnic il acuz ca nu a facut nimic sa ma aduca la realitate desi e preot si ar trebui, troretic, sa aiba mai multa putere in lupta cu ispita si ar fi trebuit sa ma opreasca nu sa se adanceasca cu mine in pacat. Am avut incredere nemasurata in el si am crezut ca stie ce face iar cand m-am trezit era prea tarziu. In cel de al doilea caz explicatia a fost ca a merge la psiholog e lucru dracesc si mi-a dat canon sa nu mai merg indiferent ce ar zice sotul meu. Bun. Nu ma consider o sfanta ci o pacatoasa care a gresit grav si care-si cauta calea. Am spus tot ce trebuia si consider acest subiect care ma priveste inchis.
Reply With Quote