Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Am avut o perioada in care eram foooarte interesata de horoscoape si chestii ezoterice, printre care si vise si altele, pana mi-am dat seama ca toate chestiile astea s-au inventat ca sa mai scoata cineva niste bani de la noi si foarte simplu as putea scoate si io o carte de "interpretarea iselor" si inventez dupa capul meu ce inseamna visul x si y. In 5 carti de genul, vei gasi macar 3 sau 4 variante diferite de "interpretate" a aceluiasi vis. Oare cineva nu scoate bani ca sa il bage pe omul nestiutor si prost (cum eram si eu atunc) in ceata?
Hai sa fim seriosi.
Si, cum zicea cineva pe forum, e bine sa nu dam crezare viselor,tocmai pentru ca nu stim de la cine vin, de la Dumnezeu sau de la diavol.
|
Scuze, n-am vrut sa citez, ce vreau eu sa povestesc n-are legatura, dar is mereu pe fuga. Am visat si eu ceva ciudat. Cand a nascut vecina pe cel mic, m-a sunat de la spital si mi-a zis ca e ingrijorata, nu era fbine. Eu atunci am visat ca mergeam la pr nostru care zicea ca trebuie sa se desparta (parintii nu-s cununati si nu prea se inteleg, dar eu nu stiam la mom respectiv, credeam ca i-a mai trecut omului supararea ca i-a mai facut femeia un copil). Asa ca am zis nu se poate, au 2 copii, de-acum tre sa se impace si sa se cunune, asa ar fi normal. Insa realitatea mi-a demonstrat contrariul, de fata cu mine a injurat-o si a invinuit-o ca nu e in stare decat sa faca copii, apoi dupa un timp ea s-a internat cu cel mic in spital si a fost operat, iar pr de acolo, care cica e clarvazator, desi ea nu i-a spus, si-a dat seama ca au probleme si i-a zis ca mai bine se despart... Si totusi eu speram si sper in continuare sa ne inselam si lucrurile sa se indrepte, macar de dragul copiilor. Bine, nu cred ca a fost clarviziune, ci ca subconstientul meu stia ca au fost si vor mai fi probleme, iar preotul si-a dat seama din experienta (iar pr nostru probabil nu si-a dat seama de nimic pt ca la biserica dl tata e painea lui Dzeu). PS: Corina, ce voiai sa faci in romanul Ion? Sa o salvezi pe Ana :)