View Single Post
Vechi 04.06.2014, 09:19:05
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Patrie si Credinta, sorry 4 delay.
Argumentele tale, abaaaabbbb63, sunt insuficiente. Si da, fara suparare, chiar suna pueril formularea lor. Si acum tigrii si leii, etc. vineaza prazi nu tocmai micute si cu pielea groasa, si yok megacolti. Cineva, de Care S-a spus ca "lucreaza", la modul prezent, a vrut acest model foarte extins, si asa s-a intimplat: la El, toate sunt cu putinta prin cuvint.
Si pesti, si reptile au avut "sabreteeth". Si toti uriasi, si aproape toti in aceeasi perioada.
Oncorhynchus rastrosus: daca halea plancton, ce nevoie avea de colti? Ce zice teoria evolutionista a "adaptarii ca motor suprem"? Nimic, pentru ca nu are raspuns.
Eu cred in creatia continua. Computerul e ca mintea umana dar o foarte palida copie. Mintea umana e o si mai infinitezimala holograma a celei divine. Ei, asa cum exista distributii Linux bazate pe principiul KISS (favoritele mele, gen Arch sau Frugalware, sau Chakra), si ele nu au evoluat din ceva sau picat de undeva, ci au fost create, asa si acele fiinte sabertoothed au fost create de Cineva infinit mai inteligent si puternic decit, sa zicem, Torvalds, Stallman, Shuttleworth, etc.
E clar acum?