View Single Post
Vechi 04.06.2014, 15:16:36
Lucian494 Lucian494 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.05.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Evreii tineau sambata ca zi de sarbatoare, de cand au primit Legea Veche in desert. Asadar, pentru ei prima zi a saptamanii era duminica. Crestinii nu au mai tinut ziua in care nu a cazut mana in desert, ci ziua in care a inviat Domnul, adcia duminica (duminica asta si inseamna, ziua Domnului).
Acu ia spune-mi tu mie Adam și Eva ce zi țineau, Avraam ce zi ținea?Isaac, Iacov? Cum adică Legea veche că nu înțeleg? Vrei să spui că cele zece porunci îs vechi? adică dacă ții 9 porunci ești mîntuit iar dacă ții 10 ești osîndit? Isus, apostolii, neamurile ce zi țineau? în ce zi este chemat Pavel să le vorbească dacă nu în Sabat? Și știi de ce nu a căzut mană în zi de Sabat? Pentru că nu putea sa o culeagă nimeni, evrei nu aveau voie să muncească în zi de Sabat.Duminica ca să știi și tu înseamnă Ziua Soarelui,oh și încă ceva, după tine Isus a murit Vineri, acu explică-mi cum se face că a înviat Duminică?Cum rămîne cu cele trei zile și trei nopți? Eu nu văd decît 2 seri și o zi la voi...foarte foarte ciudat
Reply With Quote