View Single Post
Vechi 04.06.2014, 18:39:04
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Nu vreau sa ma umflu in pene, a nu-i frumos, dar am realizat de ceva vreme, cu mandrie, si mi-am reamintit azi in urma unei discutii cu proprietara spatiului comercial, ca din truda mea mananca cel putin inca 2 persoane, si ea sisefa mea ( cca 2500 lei/luna), plus cei a caror marfa o vand, atat muncitorii, cat si ( mai ales) sefii lor.... unii se oftica ca le ia si statul mare parte, dar n-ar trebui, ca tot pt noi este. Insa majoritatea celor de nivelul meu ( angajati) isi imagineaza ca trag si tb s-o faca doar pt salariul lor propriu. Cica alti vanzatori ar avea salariul meu fara sa se ocupe de chestiuni manageriale ( gen cu ce platim chiria sau alte cheltuieli), pt asta fiind oameni pregatiti si platiti special, si ceva mai bine, si fara sa-si rupa carca la munca de jos:-) . Desigur acum patronii si proprietarii se vo justifica ca ei au facut investitii pe care inca nu si le-aurecuperat pt ca noi amarastenii carora ne-au dat o paine sa mancam nu ne dam suficient interesul, decat cel mult cat sa ne luam amaratul de salariu. Nu de putine ori se ajunge in situatia sa ni se spuna ne pare rau, nu ne mai permitem sa te tinem pe post...

Scuze de off-topic:-) ! ( rom. = batut campii:-)
Reply With Quote