Si eu sunt pentru interzicerea avorturilor . Dar aceasta nu este suficient . Trebuie sa li se explice semenilor de ce nu e bine sa se faca avort . Aceasta explicatie cuprinde doua elemente . Cea crestina , cu implicarea preotilor ( din nefericire multi , cu toate ca la spovedanie explica cum e cu acest pacat , la predica evita subiectul pentru a nu-si pierde enoriasii ) si a mirenilor ( foarte important e ca fiecare sa propovaduim cuvantul Domnului in patratica noastra ) . Si cea morala , prin vizionari de astfel de materiale ( Eu comentez preponderant in ziare ce au o atitudine mai degraba necrestina , ba chiar anticrestina . Cand am deschis subiectul avort , majoritatea mi-au sarit in cap . Dupa ce i-am convins sa vada filmuletele , TOTI au fost de acord ca avortul e o crima ) .
O lege antiavort e greu de crezut ca va fi legiferata , deoarece deocamdata e nepopulara . Pana atunci insa , e imperios necesara implicarea bisericii , preoti si mireni , precum si obligativitatea de a prezenta filme de genul celor mentionate toate clinicile de stat sau private unde se practica avorturi .
http://saccsiv.weblog.ro/