View Single Post
Vechi 05.06.2014, 10:08:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Nu eu am idei fixe, el are mai multe ( si variabile, pe deasupra; pana acum ceva vreme nu voia sa auda in ruptul capului de credit' de exemplu, si nici de 2 camere ca zice ca sunt prea mari cheltuieli). Singura i cea mai grava idee fixa care mi- a venit mie acum insa e ca mi-e frica sa ma combin cu el la un credit, mai ales pe termen lung. Mi- teama din cauza neintelegerilor care s-ar putea ivi intre noi, si a faptului ca nu ma simt in stare sa le gestionez. El are un stil mai agresiv de a-si exprima pctul de vedere, care mie-mi da impresia de ultimatum, de amenintare, de ceva ce nu se poate negocia. Mi-a zis de ex o chestie, chiar doua, care m-au bagat mai adanc in depresie: una, ca daca el zice ceva eu asa tb sa fac ca asa zice el, asa trebuie, si alta ca nu o sa avem decat maxim un copil ( si dc se intampla sa mai vina unul se vor lua masuri ). Lucruri care ma fac sa am grija sa incerc sa imi las o portita de scapare, in caz ca nu pot sa ma compliez la cerintele lui, sau nu pot sa accept termenii impusi. Stiu ca nu da bine sa ncepi o colaborare cu temeri nejustificate, punand raul inainte, dar, cand exista niste precedente, iti vine sa sufli si in iaurt. Macar daca as sti ca e un om cu frica lui Dumnezeu, poate atunci nu as a avea atatea motive de indoiala.
Poi deja e cam tarzior pentru al doilea, sa ziceti "multumesc" daca o sa vina si primul.
Oricum, e un trend foarte la moda, cunosc o familie in care doar el lucreza si castiga cam de 3 ori cat voi doi la un loc si nu prea vrea sa auda de al doilea copil.

Si e normal sa dai ultimatumuri cand n-a nici un reper spiritual iar dragostea pentru tine inseamna confort personal + sex si vezi ca celalat e o carpa in mana ta si cel mult poate sa mai aiba o criza de nervi sau sa sparga telefoane, in rest se comporta ca un om a carei viata e total lipsita de optiuni.