View Single Post
Vechi 05.06.2014, 11:18:47
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Treaba e ca atata-s hiriile si la garsoniere, cam prin orice zona... asa am ales apartamentul cu 2 camer, ca am prins pret bun, altfel sigur nu luam noi apartament cu 2 camere in chirie; Iar cheltuielile sunt mici; si iarna e cald in casa, sub 19 grade nici cand ea ger nu a scazut temperatura, decat rar, e bine pozitionat apartamentul din punctul asta de vedere; daca avea termopane probbil nii nu trebuia sa mearga centrala pentru incalzire. N-are rost sa ne mutam in garsoniera, cand totul e la acelasi pret; ba chiar am vazut s garsoniere de 200 eoro chirie/luna, iar apartamentele de 2 camere pleaca de la 200 de euro pana la 300 -350 chiar.
Cea mai ieftina garsoniera care am gasit-o era la 70 euro, cu buncatarie comuna, si la 90 euro, cu o bucatarie de 1/1 metri, ca nu incapi nici sa stai in fata aragazului calumea.

Da, poti sa pierzi, ar daca sti legea bine si actionezi in consecinta si mai si gasesti un avocat bun atunci sansele sa pierzi sunt infime.

Daca reusim sa luam casa si poate si ceva teren extravilan prin zona, atunci o sa ne apucam sa plantam copaci Paulonia ( http://paulownia.ideideafaceri.ro/ ), iar in cel mai rau caz daca ne ajuta bunica cu vreun hectar de teren, atunci acolo. Da, pot da falmnt si cu asta, nu zic nu, dar inca nu avem foarte multi care se ocupa cu asta.

Fallen, chiar nu ma inteleg de ce mai stai cu tipul asta cand nu va leaga nimic si mai mult suferi decat esti fericita; nu pot sa inteleg; imi cer scuze ca te intreb, dar merita sa simti toate sentimentele astea de umilinta, depresie si nefericire? Nu simti ca a venit vremea sa razbesti si tu, sa poti fi si tu feriita si implinita, sa-ti poti face o familie adevarata?

Last edited by Corinusha; 05.06.2014 at 11:26:01.
Reply With Quote