Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 10.01.2008, 23:05:12
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

cineva in topic a amintit de femeile care se dezumanizeaza facand avort si sjung sa aiba repulsie fata de cele care chiar nasc prunci.Haideti sa le convingem macar pe acele femei(mai tinere)care au facut un avort(accidental)de gravitatea faptei,ca altadata sa nu mai repete..nu e cazul Alexandra sa simtim repulsie fata de pacatul omului,mai bine sa-l ajutam sa simta el repulsie fata de propria fapta..fiecare cu pacatele lui,ca mai sunt si altele.Nu stiu de ce te grabesti sa tragi concluzii sa te declari de partea unuia sau a altuia..cei care nu aveti copii va este usor sa vb.despre lucrruri care nu stiti cu ce "se mananca"..nu va mai grabiti sa va dati cu parerea..ar insemna sa ne uram intre noi nu?sa fim cinsttiti si sa recunoastem ca fiecare are in fam femei care au cel putin un avort facut,eu de asemenea am mama,matusi..si apropo de filmul lui Mungiu,pare sa fie pro avort,adica prezinta intr-o lumina neagra epoca de trista amintire,este o invitatie la avortul facut in cabinete moderne,in "siguranta"
Reply With Quote