View Single Post
Vechi 06.06.2014, 00:44:41
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Eu ma refer la ceva mult mai grav :) Schimbarea credintei crestine de catre insasi discipolii apostolilor intrucat daca afirmi,precum acel baiat in articol,ca unii lideri ai comunitatilor crestine s-au gandit inca din primele timpuri sa schimbe ziua de inchinare,atunci inseamna ca falsificarea a fost facuta nu numai de insasi discipolii apostolilor ci chiar de catre acei martiri pe care,culmea ipocriziei,ii omagiaza in alt paragraf.Este un nonsens dincolo de limitele aberatiilor obisnuite pe aceasta tema.Practic crestinismul a murit odata cu apostolii,asta rezulta.Ori eu chiar asta vreau sa analizam,pe acei crestini din primii 100-120 de ani(apostolii si prima generatie dupa ei)ca sa vedem:a existat asa ceva sau este de fapt o sinistra falsificare sectara a istoriei?Si oare cine au fost exact cei care au falsificat?Sa-i cautam! :) Avem nume,scrieri,informatii?Ce s-a consemnat oare? Eu il invit pe Lucian la o calatorie prin istorie,in timpuri in care Biblia,cum o are el azi,inca nu exista in aceasta forma.Nu avem nimic de pierdut,doar de cautat adevarul despre ei :)

Intrebare:cate cazuri martirice avem in Noul Testament consemnate.Domnul din articol vorbeste de mai multi martiri si daca nu-i gasim pe toti in Noul Testament oare unde sa-i gasim? :) Si daca unul dintre ei,si discipol si martir,vorbeste despre...dar sa cautam nu? :)

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 06.06.2014 at 00:48:48.
Reply With Quote