View Single Post
Vechi 10.06.2014, 15:22:30
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian494 Vezi mesajul
Aha, oricum am și eu ceva dubii împotriva vorbirii în limbi practicată în zilele noastre. Am auzit de cazuri în care oamenii vorbeau o limbă străină cunoscută fără ca măcar să aibă habar de limba aceea. Țin să spun că nu-s povești, prieteni apropiați mi-au mărturisit lucrul ăsta. Chiar și un misionar din biserica noastră pe cînd era în India și se rugau i-a auzit pe indieni rugîndu-se în romînă. Acu se spune că vorbirea în limbi cea mai larg răspîndită nu ar fi o vorbire omenească ci îngerească, dar la fel nu avem o bază solidă în Scriptură.
Foarte bine ca ai dat exemplul cu indienii care se rugau in alte limbi. Deci niste pagani vorbeau in alta limba. Iata si explicatia. Daca citesti despre cazuri de exorcizari sau posedari, o sa gasesti ca, in unele cazuri, posedatul vorbeste intr-o limba necunoscuta sau intr-o limba cunoscuta. Cum vorbeste asa? De la ingerii cazuti, ei au si aceasta distractie. Si la pagani se invoca un zeu, se intra in transa si cateodata se vorbeste si in limbi. Vezi, de exemplu sapte ani in Tibet, cu mediumul tibetan.
Acum 2000 de ani crestinii vorbeau in limbi dupa ce primeau Duhul Sfant prin punerea mainilor, dar vorbeau in limbile de atunci, ca sa propovaduiasca. Doar pentru propovaduire era.
Reply With Quote