Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 11.01.2008, 10:08:30
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Eu nu sunt de acord cu avortul poate si din cauza ca eu nu am fost printre cei fericiti de a putea avea copii dar nici nu pot sa fiu de acord cu intrerzicerea lui caci fara sa vrem vom deveni si noi criminali caci cei care au trecut prin tavalugul ceausist nu se poate sa nu isi aduca aminte ce a insemnat interzicerea avortului morti copii care au crescut fara dragostea mamei care sa nu veniti sa-mi spuneti ca nu-si iubeau copii ci eu cred ca tocmai ca si iubeau pe cei pe care ii aveau stiau ca in conditile pe care le aveau nu puteau sa mai creasca altul decent alegeau aceasta cale care le duceau uneori la moarte si daca va scriu aceste randuri trebuie sa va spun ca stiu ce spun caci de la o varsta frageda 13 ani dintr-o greseala in timpul unei operatii am fost obligata sa-mi petrec foarte mult timp in spitale in care se aduceau femei in asemenea situatie si nu de putine ori se intervenea asupra lor cand era prea tarziu caci una din obligatile celor care aplicau aceasta lege era acea de a afla cine le-a ajutat si de multe ori ele nu spuneau sau spuneau prea tarziu si mureau si atunci va intreb ce vom face vom aplica si noi dinte pentru dinte?Eu cred ca ar trebui sa ne intrebam ce putem face fiecare dintre noi sa nu se ajunga la avort si nu sa incepem cu pedeapsa si primul pas cred ca ar fi invatarea copiilor nostri ce sa faca in prevenirea sarcinilor nedorite ,educatia sexuala trebuie sa se faca fie ca suntem de acord cu ea fie ca nu caci majoritatea tinerilor de azi practica sexul chiar daca el e condamnat de noi si biserica va spun asta din experienta caci chiar daca nu am nascut am crescut doua flori si pot spune ca chiar daca duhovnicul meu nu a fost deacord cu mine eu le-am facut educatie sexuala de mici copile si azi sunt sigura ca nu am gresit caci au ajuns la 24 respectiv 23 de ani fara a fi nevoite sa treaca prin trauma unui avort caci din ce am vazut eu trauma este foarte mare stiu ca vor fii uni care ma vor condamna dar ii rog mai intai sa citeasca cele spuse mai sus si mai ales sa se gandeasca ce e mai important pentru ei daca doamne fereste ar fii implicati in mod direct copii lor sau invatamintele de la stramosi poate ca voi arde in iad pentru gandurile mele dar cel putin floricelele mele nu vor suferi:)
Reply With Quote