View Single Post
Vechi 11.01.2008, 10:17:39
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
eu mi-am creat prietenii foarte frumoase pe internet care ,sunt sigura,vor dura mult.pot spune ca unii imi sunt mult mai apropiati si mai prieteni decat cei din realitate.cu unii m-am intalnit in realitate si am devenit ca fratii,cu altii nu am avut posibilitatea sa ma vad.despre cei cu care m-am intalnit,pot spune ca ceea ce mi-au zis a fost total adevarat ,desi uneori povestile lor pareau culese de prin telenovele.
oamenii seriosi se vor da de gol pana la urma,nu cred ca minciuna poate tine foarte mult.si iti dai seama de ce intentii au.
Ma bucur pentru tine si sunt sigura ca este adevarat dar poate am inteles eu gresit in acest topic se vorbea de relati pe net si nu despre prieteni la care ma gandesc ca faci tu referire caci daca vorbim despre prietenie si eu m-am imprietenit cu cateva persoane chiar daca nu am devenit "frati" eu cred ca atunci cand nu cauti o relatie cum e si cazul meu ci doar o prietenie este posibil dar nu cred in relatile incepute pe net dar nici nu resping total aceasta posibilitate :)
Reply With Quote