Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
@Mihnea Dragomir:conform realitatilor,usor observabile,din Europa,la ora actuala,ideea in cauza se apropie cu pasi repezi de un plenar esec, cel putin dintr-o perspectiva traditionala.
|
Citati-mi o singura invatatura morala, din tezaurul de credinta, care sa nu se apropie cu pasi repezi de un plenar esec la ora actuala. De la Porunca Intai si pana la justul raport dintre soti, oricare articol transmis noua de la apostoli se apropie de un plenar esec.
Citat:
Nu stiu daca este semn al sfarsitului lumii dar Molly Ivins,intr-un articol al ei, relata o intamplare foarte interesanta. Margaret Atwood a intrebat odata un grup de femei,la o intalnire universitara,de ce se tem in raport de barbati.Raspunsurile au variat de la viol,bataie si pana la crima.Apoi a intrebat un grup de barbati daca se tem de ceva anume in raport de femei. Majoritatea au raspuns ca se tem sa nu rada de ei :)
|
Am investit cateva minute ca sa vad cine a fost aceasta Molly Ivins. O ziarista despre care ea insasi spune ca este de "stanga liberala". In ceea ce o priveste pe Margaret Atwood, este notorie optiunea ei feminista. Avem, asadar, in "materialul" citat de dv o liberala de stanga care relateaza concluziile unei feministe, desprinse de la o sueta universitara in chip de studiu sociologic.
Asinus asinum fricat. Oare mai putem deosebi un argument stiintific serios de futilitati jurnalistice ?