View Single Post
Vechi 12.06.2014, 11:37:08
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
^pelerin, multumesc pentru ca ai reusit sa exprimi ceea ce simteam si eu, dar nu reusisem sa exprim cum trebuie, ci am dat-o direct in exemplele negative ale barbatului modern.
Domnisoara/doamna sa stiti ca puteti face si dvs doamnele ceva,daca noi ne pierdem busola.Apostolul Pavel spunea,daca imi aduc eu aminte cat de cat,ca o femeie trebuie sa aiba o purtare sfanta chiar daca barbatul este necredincios pentru a-l castiga astfel,prin exemplu personal,pentru credinta si viata crestina.Toti avem responsabilitatea noastra,poate nu ar fi rau sa ne aducem aminte,din cand in cand,ca exista o cale a sacrificiului personal care poate transfigura totul.Nu va pot spune ca acel tip de comportament va da mereu rezultate,dar aveti datoria sa incercati...pana lamurim,noi barbati,sensul la ce-am avut si ce-am pierdut...si ce ramane de facut :) Intre responsabilitatea comuna si cea individuala apostolul a observat acele aspecte pe care des uitam sa le punem in practica dar pe care si mai des le folosim drept scuze sau acuze,dupa caz.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.06.2014 at 11:40:39.
Reply With Quote