Sunt multe care incearca si se sacrifica pe ele ca sa fie bine, poate, poate isi da seama barbtul ca nu e in regula, dar nu intotdeauna funtioneaza.
Chiar sunt cazuri (nu zic ca-s multe) in care daca femeia nu se impune, familia se destrama, sunt cazuri in care daca femeia nu il reclama pe barbat la politie, pot ajunge la spital tot membrii femiliei, sau mai rau; sunt cazuri in care daca lasi dup barbat te trezesti in strada...
N-or fi multe cazurile astea, dar exista, iar in cazurile astea femeia nu poate sta supusa si linistita si a priveasca cum totul se destrama...
Si inca mai sunt si femei supuse, creddincioasa, mame in primul rand care se comporta exact cum spune si Sf. Scriptura.
Cum exista oameni mai pacatosi si altii nu cu multe pacate, asa exista si oameni credinciosi, necredinciosi, sau cu credinta mai putina, oamenii sunt diferiti, e aici si toate schimbarile. N-o sa apuc nici eu, nici nimeni savedem o societate perfecta, asa cum ar vrea si Dumnezeu si cum ne-am dori si noi; n-o sa se poata.
Mie imi place in casa sa fie discutii, si sa rezolvam problemele impreuna; pana si cumparaturile le fac dupa ce ma consult cu sotul, desi mi-a zis de n ori ca eu stiu mai bine ce e nevoie, ca ma ocup mi mult decat el cu ceea ce tine de bucatarie si casa. Mie asa mi se pare normal. Nici unul din soti sa nu ia decizii de o importanta majora fara sa se consulte in prealabil cu celalalt. Intr-un cuplu/femilie, inainte de copii, sunt 2 persoane adulte si responsabile, nu una singura.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|