View Single Post
Vechi 11.01.2008, 13:03:55
router router is offline
Member

Data înregistrării: 10.01.2008
Implicit

Te invit sa recitesti pasajul inainte sa spui inventii.Ca sa iti usurez munca o sa il repostez.

2 În ziua întâi a săptămânii (Duminică), fiecare dintre voi să-și pună deoparte, strângând cât poate, ca să nu se facă strângerea abia atunci când voi veni.
3 Iar când voi veni, pe cei pe care îi veți socoti, pe aceia îi voi trimite cu scrisori să ducă darul vostru la Ierusalim.
4 Și de se va cuveni să merg și eu, vor merge împreună cu mine.

Rezumat: Dumminica sa strangeti fiacare dintre voi cat poate ceva daruri,ca sa nu se faca strangerea cand sosesc eu. DE CE? Pai eu cand vin darurile sa fie gata stranse , si sa trimitem pe cei alesi , si uneori sa plec si eu cu ei.

E cat se poate de limpede.
1.Duminica strangeti
2.Dminica cand vine eu sa fie stranse deja.
3.Dminica cand ajunng eu "2" fiind deja verificat, sa putem pleca cu ce a-ti strans.

Cred ca de data asta inventiile la care te-ai bagat te-au ametit putin. Carevasazica , ei strang duminica , pentru ca sa le trimita cand ? vineri?? ca asa speculeaza gabriel :D

Se vede de la o posta ca Pavel vorbeste de o trecere prin localitate. Ei sunt rugati sa stranga inainte sa soseasca. Cand el soseste se ia ce s-a strans si se pleaca.

Ehe, ce bine ar fi daca ai ramane la ceea ce e scris , nu la ce nu e scris acolo.

Partea amuzanta e ca , chiar Biblia ortodoxa iti raspunde la intrebari, punand in paranteza : Duminica.
Reply With Quote