View Single Post
Vechi 13.06.2014, 09:13:15
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Corinusha, ai dreptate, ateii si sectantii sunt total, total de acord cu abaaaabbbb63, dar la ce ne ajuta ? Faptul ca tu nu vrei sa mai citesti VT ca ti-ar fi sugerat abaaaabbbb63 sau alt ateu ca nu e bine ... nu e un lucru bun, ia gandeste-te, dracul nu face la fel, nu e el primul interesat ca omul sa stea cat mai departe de Dumnezu, invocand pemanent tot felul de motive ?

Prima oara refuzi sa citesti VT ... si mai tarziu poate refuzi sa citesti NT ... si pana la urma, gata cu credinta ... ca avem televizor.

Nu e bine cum ai pus problema. Legat de simboluri, iti recomand calduros sa citesti:
Sfântul Nicolae Velimirovici - Simboluri si semne - http://www.predania.ro/pdf/velimirov...i-si-semne.pdf
Nu mi-a sugerat nimeni; am citit suficient inact sa nu mai vreau sa continui. Omule, am refuzat pana acum in jur de un an sa am ceva de-a face cu Biblia, apoi am facut greseala sa incep cu VT, dupa care am renuntat total, iar apoi am inceput sa citesc NT din care inca citesc, cate putin mai multe zile pe saptamana. Abia de vreun an am inceput sa fiu interesata mi mult de credinta, si asta cu ajurotul "sectantului" de AlinB de exemplu; oamenii stia e pe forum m-au ajutat foarte mult, chiar daca indirect si culmea, mai ales cei pe care ii faci sectanti.

Mie degeaba imi da cineva sa citesc despre semne si chestii e genul(nu ca nu le-as citit, dar tot nu are relevanta pt mine). Daca mie imi place forma unei piramide, si imi iau o piramida sa o tin pe raft ca arata bine, nu stau sa ma gandesc la simboluri si porcarii pentru ca nu ma intereseaza, nu cred in ele; imi place si punct. Ete fas ca am aflat ca-mi plac niste simboluri care ar fi din Kabala, dar asa e; habar nu am nimic aproape despre kabala si nici nu ma intereseaza in mod special...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.