View Single Post
Vechi 13.06.2014, 11:59:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Hai sa fim seriosi, stiti f. bine ca respectivul nu considera nici macar cat dvs. acele "biserici" ca fiind biserici autentice, dvs. totusi le numiti "comunitati eclesiale" cand de fapt termenul corect (nu cel prefacut ecumenist romano-catolic) este de secte crestine ( in acest context cuvantul crestin nemaiavand aproape nici o valenta pozitiva ci doar desemneaza o categorie)

Si dupa cum vedeti, descendenta apostolica nu poate clarifica alte chestiuni care le aduceti absolut inutil in discutie ca de pilda daca BO s-a despartit de BRC sau invers.

Deci dupa ce dvs. ati avansat un termen ciudat, folosita de altfel si de ecumenismul neoprotestant, aceea de "biserica locala" faceti o clarificare absolut care de fapt introduce o alta dilema si sursa de conflict care nu duce nicaieri.

Daca va abtineati de la termenul de "biserica locala" si ramaneanti la "binecuvantarea episcopului" cred ca era foarte ok.

Sunteti o persoana destul de inteligenta, de aceea mi-e greu sa cred ca acestea sunt stangacii involuntare.

Acum daca toti ati vrut sa ajungeti aici, ne explicati si noua de ce ati fost banat, in mai multe randuri de pe forumul romano-catolic?

Dar adevarul adevarat, sper ca nu incercati sa ne considerati ca fiind cei care "nu au dreptul la adevar" conform catehismului dvs. si sa ne vindeti gogosi, ca putem aduce si parerea celor de acolo, daca trebuie.

Iar daca nu doriti deviatii spre acest gen de conversatii va recomand mai multa atentie atunci cand scrieti, in special luati in considerare si profilul acestui forum.