View Single Post
Vechi 13.06.2014, 13:49:32
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Numai gândul de a mă lipsi de apropierea dumnezeiri mă sperie de moarte. Pentru că, deși arareori simt harul, conștientizez acum, datorită acestei rugăciuni îndrăznețe de care vorbești, că el ne învăluie permanent.
Nu vreau să fac o astfel de experiență, după cum nu vreau să mă lipsesc nici măcar pentru două minute de aer.
.
Nici macar pentru a invata o lectie care sa te aduca mai aproape ca niciodata, de adevar si, implict, de Dumnezeu? Nu-ti doresti sa-ti risti confortul de zi cu zi pentru a te apropia de Dumnezeu? Inseamna ca nu-L iubesti mai mult decat pe tine insuti. Crede-ma ca Dumnezeu te iubeste foarte mult. Daca vrei sa stii cat de mult te iubeste, priveste o icoana cu rastignirea si vei intelege.
Roaga-te fierbinte si vei vedea ca Hristos, Dumnezeul nostru, stie sa te calauzeasca spre adevar fara sa-ti distruga sanatatea sufleteasca sau trupeasca!!!

Te rog Doamne, Iisuse Hristoase! Te rog sa-mi asculti rugaciunea! Te rog mai fierbinte ca niciodata. Lipseste-ma de Harul Tau, sa ma cunosc cum sunt! Lipseste-ma Doamne de Harul Tau, ca sa cunosc adevarul despre viata mea si despre sensul vietii pe pamant! Te rog, Parinte sfinte, Cela ce cu mana dintru nefiinta m-ai zidit si cu chipul tau cel Dumnezeiesc m-ai cinstit. Nu ma lasa sa ratacesc in intunericul nestiintei, precum cei ce sunt amagiti de ganduri viclene! Implineste-mi, Parinte, aceasta rugaminte a mea, pentru marea Ta milostivire, prentu iubirea Ta cea nemasurata, iar nu pentru vrednicia cererilor mele. Cauta spre nestiinta mea si nu te scarbi de vinovatia mea! Lipseste-ma de ingerul pazitor in aceasta clipa singura! Nu maine, nu peste o luna, ci acum, in vremea acestei umile rugaciuni, pe care cu fierbinteala si cu credinta o aduc inaintea Ta! Pentru ca nu cumva soaptele vrajmasilor Tai sa ma amagesca, zicandu-mi "ti s-a parut". Acum, in acest ceas, in acest moment, auzi rugaciunea mea si ia in urechi graiurile gurii mele, Parinte sfinte si bun!

Last edited by leonte; 13.06.2014 at 14:03:32.