View Single Post
Vechi 17.06.2014, 00:02:20
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Talking Bestii interspațiale

Scris de Luiza Moldovan, preluat din http://jurnalul.ro/stiri/observator/...le-670568.html

Tot citesc texte despre vizitele extratreștrilor pe planeta noastră, care cică vin cu un gând de pace, să ne ajute să evoluăm. Ha! Vorba bancului, “și noi pe voi!”.

Orice extraterestru de bun simț care ar veni pe planeta noastră cu intenția să ne ajute să evoluăm s-ar duce înapoi acasă la el, convins că nu mai avem nevoie de nici un ajutor, întrucât suntem foarte, dar foarte evoluați. Cel puțin imaginea asta și-ar face-o dacă ar urmări, măcar puțin, telehoppingurile din orice colț al lumii. Am auzit de coffe maker, de sandwich-maker, dar de salad maker nu. Mă fascinează filmulețul cu salad makerul cu care-ți faci o salată într-o secundă. Păi cred că nici un extraterestru normal la cap n-a mai văzut niciodată așa ceva, cu excepția cazurilor, desigur, în care poate că există lumi în care ți-ai făcut deja o salată chiar înainte să ai intenția. Dar ce zic eu intenția? Să-ți încolțească gândul.

Cum să ne mai ajute sărmanul extraterestru dacă noi am făcut o dată așa și gata, am obținut o salată? De ce să-și mai facă griji în privința evoluției noastre, când noi beneficiem deja de tehnologia Steam Power? Știe el ce-i aia tehnologie Steam Power? Habar n-are! Tehnologia Steam Power e atunci când, cu un singur gest, făcut chiar și în silă, am făcut curățenie! Au la ei pe planetă Steam Power? Au o laie, că n-au așa ceva. Noi ar trebui să mergem pe alte planete să-i ajutăm, pe alții să evolueze, nu să vină ei la noi.

Au la ei pe planetă aparate de sport care-ți lucrează dintr-o dată toată musculatura? Pot ei, la ei pe planetă, să obțină un corp de sirenă în numai cinci minute? Pot o laie! Am mai citit că extratereștrii care ne-au vizitat de-a lungul timpului (și care, nu știu din ce motiv, s-au dus numai la americanii) au un coeficient foarte mare de inteligență! Nu cred asta, pentru că nu cred! Dacă ar fi așa, ar avea și ei tehnologie Steam Power și și-ar face și ei o salată într-o secundă.

Mă bântuie din ce în ce mai tare gândul că, de fapt, vizitele extratereștrilor au un cu totul alt scop decât acela de a ne ajuta să evoluăm. Ei, de fapt, fac spionaj industrial interspațial, să ne fure nouă tehnologiile, să le ducă la ei pe planetă să se umple de bani. De-aia au și inventat niște aparate de zbor care să zboare ca vântul și ca gândul și spre asta și-au îndreptat toată energia lor, ca să vină la noi să vadă ce tehnologii evaluate mai inventăm noi. Noi d-aia nu ne-am dezvoltat o flotă ca lumea de aparate de zbor interspațial, pentru că noi aici, pe planeta noastră, avem toate tehnologiile cu putință, iar dacă avem nevoie de una nouă, poc, o inventăm imediat și-o băgăm pe teleshopping. E foarte, dar foarte ușor.

Așa că data viitoare când mai citiți de vreun extraterestru prin pădure, să știți că n-a venit să ne ajute să evoluăm, ci să fure de la noi, ca o bestie interspațială ce e, tehnologiile noastre revoluționare. Hm!