Subiect: Carnea de porc
View Single Post
Vechi 17.06.2014, 22:06:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona 33 Vezi mesajul
Este o traditie pagana,sacrificiile umane sau animale erau aduse ca ofranda zeilor,iar cine este cu adevarat crestin nu poate face varsare de sange in numele Domnului.Hristos nu a cerut vreodata astfel de sacrificii,ci a spus "Mila voiesc,iar nu jertfa!" ,asa ca cei care tin inca aceste practici de un barbarism iesit din comun si in mijlocul postului,ar fi bine sa isi cerceteze constiinta si sa se intrebe pe cine si ce sarbatoresc ei de fapt pe 25 decembrie ...
Normal,ca si cu brazii taiati sau cu mieii de Paste!
Inventii traditionale si sacrificii in numele unei credinte adevarate care lipseste din noi;insa fiind cu superstitiile la zi zambim multumiti ca am fost"crestini"si anul asta,ca am tinut traditia"bisericii"si am mancat porc de Craciun si miel de Paste-in multe cazuri,la romani aceste obiceiuri tinand loc de spovedit si de Impartasit!

Carnea porcului este asemanatoare cu cea a omului-la concluzia asta au ajuns oamenii de stiinta,care lucreaza acum la experiente de compatibilitate intre organe de porc grefate in organismal uman.
Sa nu mai vb ca este o carne toxica,greu de metabolizat pt bila si ficat(cea mai grasa).Cunoasc familii intregi a caror organism are o hiba in a procesa aceasta carne si toti sfarsesc in convulsii si crize de bila,care-i pune la pat pt vreo zi-doua.
Daca era atat de buna si de sanatoasa de ce este contraindicata de medici copiilor,oamenilor cu diverse afectiuni sau batranilor??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote