Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Chiar daca gravitatia n-o fi stat la baza formarii omului si bla bla, ea totusi exista; explica-mi de ce nu plutesti si de ce nu poti zbura. E exemplu stupid, stiu. Sau de ce can iti pica in cap un ghiveci de la parter nu te doare la fel ca si atunci cand iti pica dela etajul 10. Oare nu are vreo legatura si forta gravitationala care ajuta ghiveciul sa prinda o viteza mai mare? Daca nu ar fi gravitatia, ghiveciul ala ar durea la fel de tare daca pica de la ambele etaje.
|
Corinusha, asa se intampla cand nu prea dai pe la ora de fizica, prin scoala generala. Daca ai ajuns sa te miri de ce un ghiveci, datorita acceleratiei si fortei de GREUTATE cade pe pamant ... e grav. Corinusha, de forta de greutate ai auzit draga ?
Corinusha, sa stii ca aia de au afirmat ca undele gravitationale nu exista, sunt de zeci de miliarde de ori mai destepti ca tine ... si nu au lipsit de la orele de fizica asa cum ai lipsit tu.
Nu te mai mira ca ... o sa ramai mirata. Nu vreu sa te jignesc, dar pana si tu probabil ca ti-ai dat seama ca faci afirmatii stupide, ca daca nu ti-ai dat ... atunci incep sa ma intreb daca nu cumva esti o sectanta atee.
Ori nu pricepi ori te faci ca nu pricepi, ori, desi poate ai citit de la inceput acest topic -
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=17186 - nu ai reusit sa intelegi mare lucru.
A mai dat unul un exemplu similar, cu pixul ... exemplu de gradinita ... propun sa nu coboram atat de jos nivelul discutiei.
Corinusha, ia uite ce ai afirmat
"Chiar daca gravitatia n-o fi stat la baza formarii omului si bla bla ..." probabil ca ai probleme serioase de perceptie si intelegere a unui text scris, eu am afirmat exact invers, ca gravitatia, in teoria evolutionista, sta la baza formarii "multiversului" si a vietii pe Pamant ... si nu bla, bla, bla-uri ... cum in mod nepoliticos ai insinuat.
Nu vrei sa incetezi cu aceasta abordare superficiala ? Aveam o parere mai buna despre tine ... se pare ca m-am inselat.
Corinusha ... poti sa crezi ... in gravitatie, in extraterestri, in faptul ca pisica ta are suflet,... e treba ta pana la urma.