Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Da, cred in posibilitatea existentei extraterestrilor, care nu sunt totuna cu ingerii cazuti.
|
Corinusha, te rog sa te calmezi si sa te intrebi in sinea ta, ce cauti pe acest forum, daca tu crezi ca exista extraterestri ?
Citat:
Ce treaba are Iisus Hristos, care e singura certitudine, cu Facerea Lumii ?
|
Corinusha, daca tu intrebi ce legatura are Iisus Hristos cu Facerea Lumii ... ce vrei sa-ti mai raspund, ca are sau ca nu are ?
Ai devenit penibila ... sfatul meu este sa te opresti ... ca nu te obliga nimeni, nu te impinge nimeni, nu te provoaca nimeni, nu te indeamna nimeni ... sa afirmi atat de multe lucruri, indirect, impotriva lui Dumnezeu ... doar dracii se bucura.
Citat:
Da, Legile lui Dumnezeu au ramas la fel e bune, dar unde ne-a lasat Dumnezeu cu litera de lege, de certitudine mai exact, faptul ca El a facut lumea in 6 zile a cate 24 de ore?
|
De Sfanta Traditie ai auzit ? Dar de Facerea ? Mai Corinusta ... vad ca te tot miri ... te tot miri ... cauti certitudini ... e tare greu.
Pe acesta tema am vazut ca au ramas mirati multi sectanti, neoprotestanti, catolici sau atei ... unui ortodox i se pare ceva clar, firesc si logic, asa cum ne invata Sfanta Traditie si Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe.
Daca vei merge la orice manastire ortodoxa si vei intreba orice calugar ... vei primi acest raspuns: "Dumnezeu a Facut Lumea in 6 zile lucratoare, de 24 de ore fiecare, ca cele de azi ... " e simplu sa te convingi, mergi si intreaba, si nu mai pierde timpul pe forum daca tot nu esti interesata.