View Single Post
Vechi 20.06.2014, 17:06:27
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Omule, pana in ziu a 4a nu era zi si noapte, deci cum sti tu ca o zi era 24 de ore?!
Deci da, hai sa vorbim nimica si sa ajungem nicaieri.
Eu ti-am mai scris si in alte dati sa incerci sa folosesti mai mult cuvintele "pererea mea", "cred", etc. in cazuri in care nu ai multe cunostinte. Pentru ca ai obiceiul sa te iei drept etalon, si ce stii tu crezi ca e maximul din ce se poate stii, nimeni nu stie mai mult.
Si in cazul acesta faci afirmatii sigure desi nu numai ca nu ai informatiile necesare, dar nu ai citit nici ce s-a scris, pentru ca s-au repetat acetse lucruri pe forum de o multime de ori. Asadar, sunt doar niste pareri ale tale, bazate doar pe ratiunea ta.
De exemplu, orice credincios (chiar si evolutionistii teisti) crede ca Facerea e revelata. Si nu povesti ale oamenilor, cum spui tu. Facerea este ce I-a spus Dumnezeu lui Moise.
In al doilea rand, in primele patru zile scrie de seara si dimineata, de ce spui tu ca nu era zi si noapte? Sfintii talcuiesc faptul ca noaptea Domnul retragea lumina si ramanea noapte.
Citeste cele cateva pasage inainte sa dai verdicte: "4. Și a văzut Dumnezeu că este bună lumina, și a despărțit Dumnezeu lumina de întuneric.
5. Lumina a numit-o Dumnezeu ziuă, iar întunericul l-a numit noapte. Și a fost seară și a fost dimineață: ziua întâi."
Tot sfintii spun ca ziua avea 24 de ore si inainte de crearea soarelui.

Last edited by catalin2; 20.06.2014 at 17:08:29.