View Single Post
Vechi 22.06.2014, 22:05:14
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gheorghe Dinu Vezi mesajul
1. Daca as rămâne șomer as primi salarii compensatorii doi ani de zile si in plus de asta mai am câțiva bani puși deoparte. De altfel cred ca nu ar fi vre-o problema sa-mi gasesc un loc de munca in timpul asta având in vedere ca mai am o oferta de munca de la alta firma.

2. 1 Petru 3:1
1. Asemenea și voi, femeilor, supuneți-vă bărbaților voștri, așa încât, chiar dacă sunt unii care nu se pleacă cuvântului, să fie câștigați, fără propovăduire, prin purtarea femeilor lor,
2. Văzând de aproape viața voastră curată și plină de sfială.

Aceasta supunere despre care ne vorbește Sfânta Scriptura este de fapt iubire pentru soț astfel încât chiar dacă bărbatul nu respecta Sfânta Scriptura "sa fie castigati" si sa treaca de partea lui Dumnezeu. Pana la urma Dumnezeu nu ne da niciodata o cruce mai grea decat sa o putem duce, iar suferinta este calea spre Dumnezeu. De la Matei citire :

"Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti avea odihna sufletelor voastre. Ca jugul Meu este bun si povara Mea este usoara"(Matei 11, 28-30).

3. Fericiți cei săraci cu duhul, că a lor este împărăția cerurilor.
4. Fericiți cei ce plâng, că aceia se vor mângâia.
5. Fericiți cei blânzi, că aceia vor moșteni pământul.
6. Fericiți cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura.
7. Fericiți cei milostivi, că aceia se vor milui.
8. Fericiți cei curați cu inima, că aceia vor vedea pe Dumnezeu.
9. Fericiți făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.
10. Fericiți cei prigoniți pentru dreptate, că a lor este împărăția cerurilor.
11. Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea. (Matei 5, 3-11)
E bine ca sunteti asa de sigur pe orice aspect al vietii d-voastra. Uitati ca suntem in mainile Domnului si nu putem sti sigur ce va fi maine, d-apoi peste o saptamana sau un an.
Nu ar trebui sa ne credem asa de siguri pe noi si pe planurile noastre care se pot destrama intr-o clipita. Se poate intampla orice, absolut orice.
Ce iubire poate avea o crestina pentru un sot necrestin, ce nu respecta Scriptura? Ce iubire poate exista? Numai daca nu e exact ca el. O crestina adevarata din start nici nu ar umbla cu un necrestin. Nu cred ca exista femei martire. Si la barbati nu se aplica acest lucru?
Reply With Quote