View Single Post
Vechi 23.06.2014, 00:32:30
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Zilele creatiei au fost sase zile de azi, ca altfel nu le-ar fi numit zile, ci perioade. Toti sfintii sic readicniosii au stiut ca sunt zile normale, identificarea lor cu alte perioade se datoreaza exclusiv incercarii aducerii in concordanta cu teriile evolutionista si Big Bang. Pentru ca nu aveau cum sa evolueze animalele intr-o singura zi. Asadar aceasta idee gresita nu are mai mult de cativa zeci de ani.
Stim ca sunt zile si din faptul ca in decalog scrie de sase zile de munca, la fel ca zilele creatiei. Nimeni nu crede ca miercurea are zeci de ani si nu o zi.
Catalin, eu sunt de acord cu tine, si eu cand citesc cred ca e vorba de 24 de ore. Dar trebuie sa intelegem ca au fost si oameni mai desavarsiti ca noi si probabil mai ortodocsi ca noi, care s-au aratat circumspecti ( nu in sensul ca sigur nu au fost ci ca este vorba totusi de un mister ). Si ca nu e rolul nostru sa ii facem pe ceilalti sectari, eretici samd. Pe mine de fapt m-a deranjat agresivitatea colegului nostru de forum. Nu e normal sa arunci cu epitete imediat...nu mai spun ca in curand ajunge si gravitatia o invatatura a bisericii.