iuliu46, Sfanta Traditie ortodoxa considera ce afirmi tu, ca zilele Facerii nu au avut 24 de ore ?
Pentru cultura ta generala, desi am tot respectul pentru Parintele Cleopa, pentru Ieromonah Serafim Rose si pentru multi alti preoti ortodocsi,... trebuie sa-ti atrag atentia ca acestia nu sunt considerati Sfinti de Biserica ortodoxa si nu au acelasi rang cu Sfantul Efrem Sirul, Sfantul Vasile cel Mare, Sfantul Ioan Gura de Aur, Sfantul Nichita Stihatul, etc ... cred ca doar tu-i pui in mod gresit pe picior de egalitate in incercarea ta disperata de a-ti demonstra afirmatiile gresite.
Citat:
În prealabil postat de iuliu46
... trebuie sa intelegem ca au fost si oameni mai desavarsiti ca noi si probabil mai ortodocsi ca noi, care s-au aratat circumspecti (nu in sensul ca sigur nu au fost ci ca este vorba totusi de un mister).
|
Kalomiros este un bun exemplu de om "mai ortodox".
Nu este nici un mister, zilele Facerii au avut 24 de ore fiecare.
Sunt foarte multi Preoti ortodocsi care nu au clar faptul ca zilele Facerii au fost de 24 de ore, ei sunt influentati puternic de educatia evolutionista primita in Facultate, din pacate. Sunt si unii preoti care apar la Trinitas si care cred in Big-Bang si fizica cuantica, ei afirmand ca toate (teoriile) sunt creatia lui Dumnezeu ... dar mai respecta ei Traditia ?
iuliu46, desi recunosc ca-i fac cu usurinta sectari pe multi travestiti de pe acest forum, trebuie sa recunosti ca pe tine te-am evitat cat am putut ... la tine m-am referit ca gandesti si actionezi la fel ca un sectar, ceea ce este cu totul altceva.
Imi pare rau daca ai fost deranjat de agresivitatea argumentelor mele, nu am gasit unele mai putin agresive.
Un sectar se supara ca-i spui ca este sectar ? De ce ? Nu se "mandreste" cu asta ?