View Single Post
Vechi 23.06.2014, 12:16:38
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Uite eu am citit mai demult despre cineva care a obtinut tot felul de cristale (De genul Na3Cl, NaCl3 etc. ) supunand materialele la presiuni enorme daca-mi aduc bine aminte. Si alea sunt minuni pe care le creaza omul. Dar eu nu am voie sa cred in alte minuni, trebuie neaparat sa accept ca minunile nu exista si totul s-a desfasurat uniform de-a lungul a miliarde de ani.

http://sb.cc.stonybrook.edu/news/general/Rocksalt.php

"Classical chemistry also says atoms try to fulfill the octet rule—elements gain or lose electrons to attain an electron configuration of the nearest noble gas, with complete outer electron shells that make them very stable. Well, here that rule is not satisfied "
Oy vey-s mir! Iuliu, sodiul e monovalent! Nu exista NaCl3. Ah, ca in conditii aparte pot aparea cristale cu structuri atipicie, nenaturale, asta asa e.
Faza cu 24 de ore...pai singurii care pot interpreta corect Facerea sunt evreii. Din cite stiu, Tanakh a fost primit de ei, doar pentru ei initial, de la Dumnezeu Creatorul, via Moise.
Si, avind in vedere ca modul in care a fost creat omul seamana in mod izbitor cu anume traditii practice nescrise iudaice, rezulta ca da, e foarte probabil ca zilele Primei Lucrari ale lui Hashem sa fi fost de 24 de ore. Si asta tocmai deoarece logica unui act de creatie include doi poli: cel ce creeaza si cel ce primeste. Aici, cel ce primeste toate spre folosinta este si cel ce a fost creat (omul, adica). Durata de 24 de ore a acelor zile unice a fost si ramine un arhetip. Cu alte cuvinte, au fost facute de 24 de ore pentru noi, ca si chip al nenumaratelor zile ce vor veni.
Q.E.D.