View Single Post
Vechi 26.06.2014, 08:59:42
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Cum putem ajuta pe cineva care este botezat, dar merge foarte rar la biserica, ca sa cunoasca puterea credintei?

Numai si numai rugandu-te. O doamna se plangea unui parinte: " Parinte, nu te mai ruga de el, roaga-te pentru el ". Cand vrem sa-i ajutam pe cei din jurul nostru in relatia cu lor cu Dumnezeu, incercati sa vorbiti mai putin cu ei despre Dumnezeu, ci mai mult cu Dumnezeu despre ei. Dumnezeu are un alt mod de a lucra decat al nostru. Oamenii de la noi nu primesc, dar Dumnezeu lucreaza. Nu deznadajduiti, ziceti tot timpul " Doamne, nu ma lasa, Doamne nu-l parasi ". L-ati pus pe pomelnic? Duceti-l la biserica. Si Dumnezeu lucreaza.

Noi sa ne ocupam de noi si relatia noastra cu Dumnezeu, in care sa intre toti ceilalti.
Maica Siluana
Sunt foarte de acord cu tot, in special cu fraza ingrosata.
As vrea o lamurire suplimentara, de la un teolog sincer (daca exista vreunul pe acest forum). Daca nu poate raspunde public, il invit sa-mi rapunda pe privat. Iata nelamurirea la care ma refer.

Cum trebuie sa intelegem, sau care e rostul acestor insistente ale noastre inaintea lui Dumnezeu, in rugaciunea noastra pentru altii? Oare Dumnezeu nu-l iubeste pe fratele meu aflat in suferinta? Oare Dumnezeu nu vrea mantuirea tatalui meu care nu merge la biserica. Oare Dumnezeu are nevoie de mine sa-I spun ce sa faca? Oare pot eu sa iubesc pe cineva mai mult decat Dumnezeu ne iubeste pe toti?
Reply With Quote