View Single Post
Vechi 26.06.2014, 15:37:22
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Albert, tragi niste conluzii de vai-de-ele. Zău că am impresia uneori că scri doar ca sa iți faci prezența simțită pe forum uneori.

Și prin răspunul taău se pare că tot asta zici, dar cu alte cuvinte, și anume că suprema înțelepciune e de a distinge binele de rău. În plus spui doar că, cu asta se ocupă Sfinții Părinți și Sfânta Tradiție.

citat: "Adica pe intelesul tuturor, toti sunt prosti numai el este destept, e patologic. " închei citatul.
Asta toti o simțim la un moment dat, dar important e să ne dăm seama că nu e așa și să acționăm în consecință.
Până și tu faci lucrul ăsta câteodata (citește postările e pe forum și ai să vezi=, si eu fac asta uneori, și cam mai toți avem și aici pe forum postări care arată că ne simțim mai deștepți ca restul.

AlinB, nu înțeleg de ce te retragi; sincer nu mi se pare că ai făcut nimic rău. Că mai sunt polemici și discuții în contradictoriu...păi e un forum, e normal să fie așa, ca poate unii s-au simțit jigniți sau poate și tu te-ai simțit jignit de ceva ce a scris aici...iarăși, poate nu am vrut-ai vrut sa jignim-jignești; cum vedem lucrurile diferit, e posibil să și nterpretăm lucrurile diferit.
Sincer, sper să revii cât de curând, căci, chiar cred ca ai contribuit la ajutorarea unora de pe forum (me included).
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.