View Single Post
Vechi 26.06.2014, 16:30:35
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
citat: "Adica pe intelesul tuturor, toti sunt prosti numai el este destept, e patologic. " închei citatul.
Asta toti o simțim la un moment dat, dar important e să ne dăm seama că nu e așa și să acționăm în consecință.
Corinusha, ar fi bine sa vorbesti doar in numele tau ... si sa nu mai generalizezi. Faptul ca tu personal crezi sau nu ca stai de vorba cu Dumnezeu sau cine stie ce alte lucruri ... nu insemna ca toata lumea face sau crede ca tine, intelegi ?

Spune ce crezi tu, daca ai ceva de spus. Spune ce cred altii si nu uita sa dai sursa, atunci cand prezinti ce spun altii.

Faptul ca nu esti de acord sau nu intelegi prea bine anumite lucruri, nu insemna ca trebuie sa si incepi sa "judeci" acele lucruri.

Apropo, ce parere ai tu despre sectanti ?
Sunt pe acest forum ca sa ce ? Cauta ortodocsi naivi carora sa le schimbe credinta in care au fost botezati sau nu, tu ce crezi ?

Dar despre atei ce parere ai tu, Corinusha ? Ei ce cauta pe acest forum ? Vor sa ne alfabetizeze stiintific cumva ?
Fac doar conversatie ... am inteles ... isi pierd si ei timpul pe aici pe forum ... interesant.

Corinusha, tu ai renuntat sa te mai definesti ca o "ortodoxa" invocand niste motive puerile ... ca se ia de tine nu stiu cine, ca te superi, ca nu mai vrei sa dai explicatii pe acesta tema ... ca oricum crezi cum vrei tu ... tu esti un bun exemplu de "tinta" pentru diversi sectari ... si din pacate ai cam picat in plasa lor.

Ai observat ca AlinB, exact acum cand s-a hotarat sa nu mai posteze (6 zile) s-a definit ca "ortodox" la status ? De ce oare ?

Last edited by AlbertX; 26.06.2014 at 22:05:30.