Citat:
În prealabil postat de AlbertX
|
Nu sunt interesat. Eu te-am intrebat cum reactionezi cand intalnesti un caz patarologic. Cred ca intrebarea e clara si astept un raspuns... iar daca esti incapabil sa iti continui prestatia, atunci fa-ti macar binele de a nu te mai indreptati in abaterile de la adevar.
Tu chiar nu vezi ca nimeni nu te ia in serios cand persecuti in numele lui Hristos? Printr-un asa hal de comportament mai adaugi cate o bulina neagra in dreptul bisericii pe care sustii ca o reprezinti. Si din pacate sunt foarte multi ca si tine. Lumea vine la biserica pentru ca are nevoie de ajutor, dar acolo gaseste paraziti si calai in locul doctorilor din "Traditie". In ziua de azi, folclorul este cam tot ceea ce a mai ramas din BOR; folclorul si incostienta celor care cauta un vrajitor, sa le faca minuni contra cost.
Dragul meu, nu asa au marturisit sfintii parinti. Nu asta au lasat mostenire sfintii parinti. Cei care s-au jertfit prin pesteri prin munti, prin crapaturile pamantului, altii au rabdat lanturi si biciuire, temnita si torturi, dar toti acestia s-au jertfit pentru un ideal, nu pentru o afacere sub blazonul unui evreu rastignit.