Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Tehnica in sine nu este rea- important ce facem cu ea si pentru ce o luam!
Daca un om de afaceri are nevoie de un telefon scump cu mai multe facilitati cu care sa tina legatura cu partenerii de afaceri , atunci i este necesar si nu este pacat.
Insa daca un muncitor sau un functionar obisnuit isi ia telefon scump, numai ca sa se laude si sa se dea "mare" (fara a-i fi necesar in activitatea zilnica de servici sau in viata sociala), atunci cred ca este un pacat.
|
Nu numai ca nu-i e necesar in munca de zi cu zi, dar i-o si perturba grav. Uita-te la mine, vorbesc din experienta. Chiar daca la origini am fost si inca mai am impresia ca sunt intelectual, si simt acut nevoia de informare, comunicare, relationare, dezvoltare personala, faptul ca am smartfon sau tableta dupa mine la servici ma face doar sa fiu mai putin preocupata sichiar iritata detreburile care le am de facut, pt ca am senzatia ca e mai important pt mine ceea ce scriu sau citesc pe net si ca clientii cu banalitatile lor care nu se mai termna, ca-n ziua cartitei, ma perturba de la preocuparea mea vitala. Stiu ca-mi fac mare pacat, dar astae :)