View Single Post
Vechi 27.06.2014, 15:16:04
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Daca nu va potoliti ma voi ruga de un cuvios moderator de forum sa va trasneasca cu un sfant avertisment. Ati umplut o pagina de... cearta, fara nici o legatura cu discutia de aici sau cu vreo argumentare personala in legatura cu dezbaterea de dinainte. Pur si simplu vorbe aruncate in loc de grenade sau de suliti.

AlbertX! Tu il reprezinti pe Hristos? Atacand si batjocorind, fara nici un argument serios, fara nici o trimitere la sfintii parinti, sau la sfanta traditie? Ce fel de marturisire faci tu? Pe cine marturisesti tu aici? PE duhul Blandetii si al Iertarii sau pe duhul prigonirii si al defaimarii?

"Dar Mihail Arhanghelul, pe cand se impotrivea diavolului sa i-a trupul lui Moise, n-a indraznit sa aduca judecata defaimatoare impotriva lui, ci a zis: <Sa te certe pe tine Dumnezeu!> Acestia insa, nu se sfiesc sa defaime maririle din cer... indrazneti, ingamfati"
(Epistola sf. ap. Iuda)

p.s. Nu-mi declar confesiunea de ortodox pentru ca nu vreau sa fiu pus in aceeasi oala cu tine sau cu altii ca tine. Pentru ca nu predic de la babe citire. Orice dezbatere am avut pe tema marturisirii de credinta am adus argumente si trimiteri numai din literatura ortodoxa. Cine a avut ochi de citit, au inteles si singuri care este confesiunea mea. Ceilati, treaba lor...

Last edited by leonte; 27.06.2014 at 15:21:43.