View Single Post
Vechi 27.06.2014, 17:43:41
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DINU Ionel Vezi mesajul
Stiu ca suna ciudat, dar asta este doar din perspectiva a ceea ce fac astazi preotii (adica NUMAI se roaga). In trecut anumiti calugari se mai preocupau si de stiinta. Preotii deloc, de ce oare?
Ionele, stiinta adevarata o au doar Preotii ortodocsi si nu oamenii de stiinta, ei ne invata ce avem de facut si ne pregatesc sufletul pentru viata vesnica. La ce fel de calugari te referi si la ce fel de stiinta ?

Citat:
Au atata timp la dispozitie, nu cred ca nu sunt curiosi, dar ceva se intampla. Stiu ca sunt si fizicieni printre calugari. Oare ce ii opreste sa cerceteze, sa masoare, sa gandeasca, sa incerce sa explice si altora?
Tu vei prefera cand vei fi bolnav si in suferinta sa vina popa si sa-ti povesteasca cum o sa te intalnesti tu cu bozomul higgs pe lumea ailalta sau cum ti-a masurat el sufletul cu sublerul si a constatat cat e de subdezvoltat saracul ?

Citat:
Acesti oameni care se roaga toata ziua, daca ar face si stiinta, ar fi de mare folos si lor si altora pentru ca ar explica si celorlalti din frumusetea creatiei. Poate nu e prea tarziu.
Pai nu ne-a descoperit stiinta frumusetea creatiei rezultate in urma ciocnirii mai multor universuri paralele intr-un spatiu cu 11 dimensiuni ? O stim deja ... si preotul stie ca o stim,... asa ca nu-si mai pierde timpul cu aceste povesti ... ca el se spre deosebire de tine se gandeste la sufletul tau si se roaga la Dumnezeu sa-ti ierte pacatele.

Last edited by AlbertX; 27.06.2014 at 17:48:31.