Citat:
În prealabil postat de leonte
... Daca dupa ce ti l-am aratat pe parintele Sofian Boghiu ai inceput sa vorbesti despre transe, e clara treaba...
|
leonte, tu citesti dar nu pricepi mare lucru.
Despre transa am pomenit in raport cu "trairea" care spuneai tu ca se manifesta in randul sectantilor tai.
In legatura cu parintele Sofian Boghiu, am repetat in postarea anterioara de mai multe ori, ca:
Citat:
În prealabil postat de AlbertX
leonte, asculta la mine: orice preot ortodox, repet, orice preot ortodox, ca are sau ca nu are voce, ca are sau ca nu are talent oratoric, este plin de Har si Duh Sfant ...
|
... dar se pare ca iar nu ai inteles mare lucru.
leonte, stiu ce esti suparat pe mine dar te rog sa fii mai putin ipocrit ...
Ia citeste la ce se refera
Apelul la autoritate -
http://ro.wikipedia.org/wiki/Apelul_la_autoritate
Un apel la autoritate este un tip de argument în logică ce constă în susținerea valorii de adevăr a unei aserțiuni pe baza autorității, cunoștințelor și poziției persoanei care face aserțiunea. Este cunoscut și sub denumirea de argument din autoritate, argumentum ad verecundiam (Latină: argument din respect) sau ipse dixit (Latină: el însuși spuse). Este o metodă în obținerea cunoștințelor descriptive, dar este o eroare logică în contextul logicii, deoarece validitarea unui argument nu decurge din credibilitatea sursei. Cazul opus ar fi atacul ad hominem în care se respinge argumentul pentru că cel care l-a formulat nu are autoritate sau poate fi altfel contestat.