Citat:
În prealabil postat de leonte
Tehnica de a intra in transa este urmatoarea. In primul rand trebuie sa crezi, sa fii ferm convins, ca ai un Creator si ca NU te tragi din reptila, sau din gorila, sau din stringuri de radiatie gama. Apoi rostesti urmatoarea incantatie magica, folosind o ata de metanii de 100 de boabe. Dupa fiecare rostirea a incantatiei, dai cate o boaba din ata de metanii. Cand s-a incheiat ata de metanii, o incepi de la capat, de 10 de ori.
|
leonte, ce ne prezinti tu semana mai mult cu o mantra din yoga.
Stai intr-o pozitie anume cand incerci sa intri in transa ? Stai in lumanare sau cu capul in jos ?
Cred ca ai cam gresit forumul,... ortodocsii nu cred in kundalini si nici in alte prostii din yoga ... ai inventat ceva nou ?
Citat:
E suficient sa crezi ca ai un creator si sa incerci sa vorbesti cu El. Pentru ca sa vorbesti cu Domnul si Creatorul meu, trebuie mai intai sa intri intr-o transa, despre care, la voi pe pamant se numeste Duhul Evangheliei, sau Duhul Adevarului, sau Duhul Sfant...
|
leonte, se pare ca tu intri destul de usor in transa ... dar de iesit, iesi mai greu ...
Auzi voci cumva cand vorbesti cu "creatorul" tau ? Cand intri in transa vorbesti in limbi, esti cumva penticostal ?
Citat:
Stapanul meu, m-a creat si m-a trimis la voi pe pamant sa va arat o alta Dogma a Vietii Vesnice. In aceasta dogma nu e nevoie de epitrahil, nu e nevoie de felon, nu e nevoie de nici un obiect vazut, nu e nevoie de arome, nici de tamaie, nici de pricesne, nici de tropare, nici de orga,... Nici macar nu e nevoie de o filosofie morala.
|
Pai daca tot nu e nevoie de nimic, eu zic sa nu ne mai pierdem timpul ...