View Single Post
Vechi 12.01.2008, 00:03:37
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
imi amintesc ca am citit mai demult intr-o carte ca o imparateasa de la bizant a intrat in sf. munte pt a duce un cadou de pret si a fost intimpinata de o femeie f.f.frumoasa care a intrebat-o ce cauta acolo si ea a zis ca merge sa duca daruri [donatii adica]la o manastire[imi pare rau ca numai imi amintesc la care]si femeia frumoasa i-a raspuns imparatesei:nu stii ca acest munte este teritoriul meu si nu al altor femei?Imparateasa nu a mers mai departe dindu-si seama ca a fost MAICA DOMNULUI care a oprit-o si a trimis daniile pe altcineva pina la manastire. Asa ca AVIZ AMATOARELOR sa nu li se intimple si mai rau!
A fost odata ca-n povesti...Deci astea sunt reperele voastre spirituale...Eu stiam ca Biblia, dar ma rog...
sint intimplari adevarate ,este vb de o imparateasa a bizantintului,care a trait in carne si oase ,doar ca acum nu imi amintesc numele si este O INTIMPLARE ADEVARATA ,NU POVESTE.sI SA STII CA SI DRACUL CUNOASTE EXTREM DE BINE BIBLIA ,MAI BINE CA NOI ,IAR DRACII TEOLOGI ii ademenesc si incurca daca e cu putinta si pe cei alesi,daramite pe noi ,cei neteologi.Pe noi ne invirte pe degetul cel mic dracul si ne facem sa o interpretam cum vrea el si nu cum trebuie .De aceea noi ,ortodocsii ne orientam in intelegerea bibliei dupa ceea ce zic Sf. Parinti care au avut har de la Dumnezeu in intelegerea bibliei,Si apoi acest comportament al ortodocsilor nu este altceva decit un exemplu de SMERENIE.Adica nu ma incumet eu ,o nimica toata ,o nimeni ,un fir de praf in vint sa-mi permit sa interpretez dupa capul meu biblia.DOAMNE FERESTE!IN ACEST FEL SANSA DE A CADEA IN PLASA CELUI RAU ESTE MULT MAI MICA.
Reply With Quote