View Single Post
Vechi 29.06.2014, 23:29:08
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sa ști ca m-am gandit la tine cand am reprodus aceste scrieri , mai ales ca știu ca ești un mare admirator al Sfântului Siluan !
Doamne ajută , frate Culai !
Nu stiu daca "admirator", e chiar cuvantul potrivit. Stiu ca il pretuiesc mult, pentru ca pe nesimtite, si-a facut loc in viata mea, desi n-am inteles niciodata de ce. Era perioada cand ascultam "Perelinul rus", iar fragmentul despre el ajunsese sa se repete de zeci si zeci de ori, si m-am intrebat daca nu cumva, aceste aparente intamplari nu sunt tocmai... intamplatoare. Astfel mi-a starnit o altfel de curiozitate, iar ce-am descoperit a fost mai mult decat meritam. Apoi, Dumnezeu a oranduit sa ajung la mormantul celui care i-a fost ucenic (Parintele Sofronie, el insusi cu trecere la mila si dragostea Mantuitorului Hristos) si care i-a facut cunoscuta viata si harul Sfantului Siluan.
Toata viata noastra este presarata cu ganduri si intamplari. Nu stiu daca eu sunt un visator sau nu, dar uneori e de-ajuns sa visez "in gluma" ca mi-as dori sa ajung intr-un anumit loc, iar intr-o zi, acel lucru sa se intample. De nenumarate ori mi s-a intamplat asa, si astfel am cunoscut oameni si locuri care au insemnat si inseamna enorm pentru mine si familie. Evident, pot visa sa ajung in Las Vegas, sau in Tenerife, dar la ce mi-ar folosi? Mi-am dorit sa fiu sanatos, sa muncesc suficient incat sa-L multumesc in fiecare zi pe Dumnezeu, sa fiu rasplatit CORECT, pentru efortul pe care il depun si sa nu uit niciodata cine sunt si de unde am plecat: un om simplu, cu frica si nadejde in Dumnezeu. Si iata, El mi-a dat exact dupa gand si dorinta... Cum as putea sa-I multumesc, oare? Am pace si respect la munca si motivatie sa fac cu drag si pasiune ceea ce fac, am o familie buna care imi ofera ceea ce si eu le ofer, nu cred ca e putin lucru. Necazuri sunt mereu, dar probabil nici nu trebuie sa le mai numim necazuri, ci "sarea si piperul", condimentul vietii, pentru a nu ne trufi si pentru a nu uita ca totul se castiga prin rabdare si efort, inclusiv mantuirea!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote