View Single Post
Vechi 01.07.2014, 17:30:18
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gheorghe Dinu Vezi mesajul
E ciudat ca Domnul Nostru Iisus Hristos ne spune ca "celor ce vor crede", " "în numele Meu" "serpi in mana vor lua", " ceva dătător de moarte de vor bea" "nu-i va vătăma". Eu nu il consider pe Domnul Nostru Iisus Hristos un mincinos, iar textul nu e metaforic. Deci fără nici o urma de îndoiala creștinii nu pățesc nimic dacă sunt otrăviți sau muscați de șarpe atât timp cât au destulă credința în Iisus.
Sa avem grija sa nu-L ispitim pe Domnul:

<<1. Atunci Iisus a fost dus de Duhul în pustiu, ca să fie ispitit de către diavolul.
2. Și după ce a postit patruzeci de zile și patruzeci de nopți, la urmă a flămânzit.
3. Și apropiindu-se, ispititorul a zis către El: De ești Tu Fiul lui Dumnezeu, zi ca pietrele acestea să se facă pâini.
4. Iar El, răspunzând, a zis: Scris este: "Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu".
5. Atunci diavolul L-a dus în sfânta cetate, L-a pus pe aripa templului,
6. Și I-a zis: Dacă Tu ești Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: "Îngerilor Săi va porunci pentru Tine și Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbești de piatră piciorul Tău".
7. Iisus i-a răspuns: Iarăși este scris: "Să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău".
8. Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor.
9. Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie.
10. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești".
11. Atunci L-a lăsat diavolul și iată îngerii, venind la El, Îi slujeau.>>

Sursa: http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=4

Last edited by antoniap; 01.07.2014 at 17:35:03.
Reply With Quote