Revin si spun ca educarea copiilor nostri poate fii solutia.Vad cum se incearca aruncarea vinei asupra barbatilor intradevar putini se bucura la aflarea unei astfel de vesti dar eu cred ca dint-un cu totul alt motiv decat cel aratat aici si anume ei nu sunt implicati in aceasi masura ca femeia care stie ca poarta in ea un copil pentru barbat este ceva care nu il implica in mod direct pentru ca omul in general crede in ceva palpabil ceva pe care sa il simpta si de aici si distantarea lui nu vad ce rau este in a te gandi la viitorul tau de prea multe ori femeia foloseste sarcina pentru a "consolida"relatia fara a se gandi ca chiar daca pe moment barbatul nu se simpte santajat cu timpul o va simpti ,de cate ori nu a-ti auzit "a luat-o pentru ca era gravida"deci cred ca atunci cand o fata isi incepe viata sexuala trebuie sa fie pregatita sa stie ce implica acest act ce trebuie sa faca nu sa i se spuna doar ca este interzis caci puteti fii sigur ca ea va incerca acest lucru caci "marul interzis"e o atractie .De noi cei din jurul lor depinde sa inteleaga ce consecinte poate avea faptele lor si in acelas timp ii putem feri de suferintele care pot aparea caci repet chiar daca noi nu vrem ei isi vor incepe viata sexuala si de cele mai multe ori parinti nu o vor afla caci daca noi nu aratam deschidere spre asta ei din teama din rusine nu vor apela la noi deci fratilor eu cred ca vina in astfel de cazuri o poarta familia care nu a stiut cum sa isi apropie copilul sa isi educe copilul in acest sens.:)
|