Citat:
În prealabil postat de AlbertX
Bine o sa faci ... Cand nu ai ce spune pe un anumit subiect este mai bine sa taci.
Nu vreau sa te jignesc, dar am observat ca tu de fapt postezi de multe ori doar ca sa-ti faci norma zilnica ...
Imi cer scuze daca te-am suparat ... evident ca nu acesta este scopul discutiei.
|
AlbertX ai gasit o chestie ( asta cu eclipsa de soare ) , ti s-a parut tie ca dovedeste ceva, si refuzi sa gandesti, arunci cu rahat in oricine te contrazice.
Nu e adevarat, nu contrazice modelul heliocentric. Dar pentru ca tu refuzi sa gandesti si sa intelegi ca e posibil ca umbra sa vina din dreapta si sa te depaseasca, e mai usor sa faci ce stii mai bine, sa le spui altora ca-s prosti pentru ca nu inteleg ce genial esti tu.
Gandeste, fa calcule si fa experimentul acasa si o sa vezi ca e perfect posibil. Pe scurt explicatia se rezuma astfel : luna ramane in urma dar soarele ramane si mai in urma. Gandeste-te la 3 masini aliniate la start : 1 o ia inainte, 2 parcurge doar o mica distanta iar a 3 a sta. Si o sa intelegi ca 1 va fi ajunsa foarte repede de umbra celei de-a 2 a, chiar daca aceasta a parcurs doar o mica distanta. Sigur ca in cazul nostru masina 3 e ceva mai departe dar explicatia e perfect posibila pentru ca tu vezi soarele timp de 12 ore.
Deci termina cu obrazniciile si gandeste. Fa singur experimente acasa inainte sa scrii. Si Dumnezeu sa te ajute si sa te lumineze, eu o sa te ignor de aici inainte.