Jeny copilul iubeste inca din copilaria mica aceleasi lucruri pe care parintii le iubesc,parintii iubesc banii..copilul de asemenea va iubi luxul,ca in cazul prezentat mai sus va iubi lucrurile efemere.Se pare ca intamplarile acestea tragice ii lumineaza pe cate unii..chiar discutam cu mama si incepusem sa-i aduc la cunostinta(de fapt sa-i reprosez )ca tot timpul a vrut sa ma impinga sa fac studii economice,sa ma marit cu unul cu bani multi..si cum nu s-a intamplat nici una nici alta mama multa vreme s-0a simtit tare rau fata de vecini,s-a rusinat cu meseria mea,cu faptul ca m-am maritat altfel decat ar fi vrut ea,de cunoscuti care aveau copii angajati in companii mARI,CASTIGAU mia de dolari...si in urma discutiei mama a parut ca intelege,ba chiar nu s-a apucat sa-mi reproseze ca-s nerecunoascatoare(ca de obicei),cati bani a bagat"in meditatiile mele la economie si geografie.De asemenea m-am apucat sa-i spun ca femeile platesc cumva pentru avorturile facute in tinerete..eu mai am un frate caruia ii plac tare mult vacantele in afara,hainele de firma,cluburile.Acest frate al meu a fost cocolosit de ai mei(el fiind baiat asA CUM tata avrut dintotdeauna)intotdeauna mama i-a dat bani pe furis,l-a alimentat tot timpul,s-a obisnuit asa sa-i dea mama de toate si nu se mai simte deloc motivat sa munceasca,vrea bani multi si nemunciti,asa incat si-a abandonat studiile(medicina)si trandaveste acasa...iar pentru mama a fost un semnal de alarma intamplarea cu acest tanar,cumva afost pentru ea o "desteptare"(sper sa apuce sa regerete macar avorturile facute si sa se spovedeasca).
|