View Single Post
Vechi 07.07.2014, 13:14:03
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Exact, Dumnezeu s-a intrupat si a invins moartea. De acord. In afara de Iisus, care e Dumnezeu, cati s-au intors din morti sa ne spuna cum e in viata de apoi?

Albert, da, e pacatul meu, nu al tau. Tu uite-te si dupa paiul din ochiul tau nu doar dupa barnele altora.Se pare ca tu raspunzi la intrebari numai ca sa arati altora mai prosti ca tine cum le sti tu pe toate si cat de ortodox esti tu. Si gresesti cand spui de ce sunt pe forum sau ca as fi degeaba. Tu nici macar nu sti cum eram cand am intrat prima data pe forum si habar nu ai daca si ce s-a schimbat in mine de atunci...Dar cum sa sti?! Doar pe tine nu te intereseaza decat sa ne arati cat de mare crestin esti si cum le sti tu pe toate si restul vorbesc prostii.

Fa numai o comparatie intre felul in care vorbesti tu cu oamenii si felul in care vorbeste iuliu46, asta asa numai sa vezi ca unii au mai mult bun simt decat altii; unii explica frumos si asa proaste cum sunt, respecta opiniile celorlalti, in schimb tu dai vina pe prieteni sectari si faci aluzii la fel de fel de lucruri.

Iuliu, eu chiar cred ca Dumnezeu e bun si ca trebuie sa luam exemplul lui Iisus in bunatate si iubire. Asta nu inseamna ca trebuie sate traduiesti sa fi bun, sa ii ajuti pe altii, sa dai la altii, dar sa te ajuti si pe tine?
Ne poate fi bine si faa conturi de zeci de mii de euro in banca, ne poate fi bine si fara vile si masini, ne poate fi bine fara lux, iar daca ai e bine sa dai; oricum nu iei nimic cu tine din viata asta cand mergi in viata de apoi; toate raman aici. Dar MIE mi se pare important cat esti aici sa incerci macar sa faci ceva si pentru familia si copiii tai, sa ii ajuti, pentru ca Dumnezeu ni-I da nu ca sa ne batem joc de ei, ci ca sa ii crestem, educam, ajutam si sa ii ocrotim cat si cum putem mai bine.

Dragos, stai linistit ca nu-s chiar asa ocupata sa imi fie mie bine aici; pe langa mine sunt si persoane mai importante, ca de exemplu sot si parinti, rude si prieteni.
Daca tot ai vazut dovezile, de ce nu mi le spui si mie, care in prostia mea chiar nu le vad sau poate chiar le ignor poate chiar fara sa imi dau seama? Daca incepi sa zici ceva, de ce nu dezvolti, sa stie si altii? Nu toti suntem la fel de inalti pe "scara" induhovnicirii; eu sunt undeva la minus spre zero si nu ma supar daca dezvoltati ideile, cei care stiu mai mult decat mine, atata timp cat nu o faceti ironic sau sarcastic, atata timp cat chiar vreti a dati o vorba de ajutor.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.