View Single Post
Vechi 08.07.2014, 17:43:53
bogdansava21 bogdansava21 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.04.2014
Talking Despre ce a spus Hristos. Astept parerile dvs.

“Celui ce-ți cere, dă-i; și nu-i întoarce spatele celui ce vrea să împrumute de la tine”

Acuma hai sa va zic o intamplare. Eram in camin (studentesc) si vine un coleg de palier la mine si ma intreaba daca am sa ii dau 50 de lei. L-am luat dupa fata ca nu are nevoie urgenta de bani, dar i-am dat gandindu-ma la ce a spus Isus. Apoi, dupa ce m-am gandit mai bine, am regretat mult deoarece mi-am dat seama ca nu trebuia sa ii dau ca mi-a cerut cu viclenie, nu ca avea nevoie urgent. Si m-am rugat la Dumnezeu si i-am spus ca daca o sa imi aduca banii inapoi, voi da dublu unui sarac pe care il stiam. Si la scurt timp, bate cineva la usa. Era el, mi-a spus ca a rezolvat si mi-a dat banii inapoi. Peste ceva zile iar ma intreaba daca vreau sa ii dau imprumut 50 de lei. I-am spus nu, si m-am gandit sa nu ii dau pentru ca nu vreau sa mai cad a doua oara in plasa. Acum va intreb pe voi, sa dau celui ce imi cere cu viclenie? Sa tinem cont si de ce a spus Isus.

Parerea mea este ca nu, nu trebuie sa dau. Mai ales ca Isus a mai spus sa fim intelepti ca serpii

Astept parerile dvs.

Last edited by bogdansava21; 08.07.2014 at 17:46:05.
Reply With Quote