View Single Post
Vechi 09.07.2014, 09:48:42
ioana5760 ioana5760 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2014
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iliana Vezi mesajul
Continuind sa traiesti cu acest barbat ai intr-adevar sansa sa imbatranesti singura si fara copii! Imi pare rau sa-ti spun asta!
Daca-l vei parasi vei avea doua sanse: fie sa-ti gasesti un sot, fie sa ramai singura si sa-L gasesti pe Dumnezeu! In oricare din aceste situatii ai fi mult mai castigata. Trebuie sa te hotarasti cat mai repede, crede-ma. Cat despre problema locuintei, sa fim seriosi: nu cred ca nu ai gasi un locsor in casa parintilor sau a bunicilor sau chiar o camera de inchiriat (gazda), cum se mai spune, care nu e foarte scumpa. Asta nu e o scuza sa stai cu un barbat...
Tot ce ai insirat mai sus sunt doar niste incercari de a justifica aceasta relatie, aceasta dependenta ( exact ca cei care nu vor sa se lase de fumat si spun ca ei fumeaza pentru ca le place sau pentru ca asa vor ei, nu pentru ca sunt dependenti).
Repet, iti doresc din suflet sa te trezesti, sa te eliberezi!
Doamne ajuta!
Mai intai ar fi importanta familia, sa aveti copii vostrii ca anii trec si nu merg spre tinerete, iar sa cumpere o casa s-ar putea in viitor. Ar gasi un locusor chiar si cu chirie, dar din cate am inteles, el nu vrea sa cumpere apartament dupa casatorie ca sa nu fie si ea trecuta pe acte. Aici e alta poveste care spune niste chestii despre cum gandeste.
Cred ca fallen a ales varianta "rau cu rau dar mai rau fara rau", sunt 2 drumuri, fie merge pe cel care este in speranta ca se vor aranja lucrurile (chiar daca mai greu), fie alege sa de desparta si sa ramana singura, sa-l caute pe Dumnezeu si sa se roage pentru un sot sau cum o fi voia Lui.
Reply With Quote