Citat:
În prealabil postat de fallen
Dar nu are rostsa mai continui ptca oricum nu ma inttelege nimeni. Voi se pare ca vedeti problema doar dintr-un pct de vedere unilateral' nu in ansamblu, adica toate aspectele vietii mele de pana acum. Credeti ca totul era perfect inante sa apar el, si de-atunci s-a stricat. Nu e deloc asa, viata mea era varza inainte, acum e mult mai bine. Nu mai e cale de intors, din pacate. Abia de-acum am ncput sa inteleg si sa imimdau seama ce vreau cu adevarat.
|
Fallen, nu uita de cel mai important aspect al vieții tale, indiferent cât de multe sunt celelalte, știute și neștiute: relația ta cu Hristos. Asta este ceea ce trebuie să rezolvi neîntârziat. Faptul că nu te poți împărtăși de atâta vreme este foarte dureros, și asta nu înseamnă altceva decât că alegi despărțirea de El, chiar dacă Îi cauți ajutorul. Renunță la păcatul care te oprește de la împărtășanie!
Dacă vei avea acest curaj, cred că în viața ta va interveni o cotitură importantă, o ieșire dintr-o stare neroditoare, care te macină și îți omoară sufletul de multă vreme. Îți vei pune în acest fel și bărbatul în situația de a alege odată pentru totdeauna, dacă te vrea de soție sau nu. Poate și pentru el ar fi un gest benefic dacă ai pune piciorul în prag.